Новогодишни торти

В очакване на Новата година – весело, топло, любимо още от детството чувство. Правим списък с гостите или пък избираме ресторант и си записваме кого можем да поканим да празнуваме заедно. Купуваме сувенири и новогодишни изненади за роднини и приятели. И в тази празнична суматоха не забравяме тортата. Нашата новогодишна торта трябва да е впечатляваща и да носи коледния дух в „сърцето си”. Като се има предвид с колко много роднини и приятели ще изпратим старата и ще посрещнем Новата година, то и тортата трябва да е токова голяма. А това означава, че няма да успеем да я приготвим у дома. Ще ни е трудно, ако не сме професионалисти да я украсим и да сътворим празничния декор.

Какви торти бихме могли да изберете? Новогодишната торта може да бъде:

• ярка и празнична с традиционните елементи, като Дядо Коледа, елени, снежен човек, шейни, снежинки, елха с коледни подаръци, ледени пързалки и др.

• елегантна с цветовете на новогодишната нощ – зелено, червено и бяло

• със снежен фон – снежинки, висулки, шейни, човечета със зимно облекло, шапки , шалове, камини и др.

• торти с новогодишен поздрав върху тях

• със снимка на компанията, с която ще празнувате, украсена със зимни елементи или снежен фон.

Особено внимание се обръща на колективите в различните фирми. Интересно предложение към управителите е да почерпят служителите си с оригинална торта по повод настъпващите новогодишни празници. Със сигурност колегите ще се зарадват. А ако тортата има и паричен бонус, ще направите празника им прекрасен.

Служителите в www.sladkasofia.bg имат огромен опит в приготвянето на новогодишни торти. Така че спокойно бихте могли да потърсите нашите съвети. Ние ще ви помогнем да изберете най-оригиналната и запомняща се новогодишна торта.

Източник: SladkaSofia.bg

You can leave a response, or trackback from your own site.